Sävstaås IP Konstgräs
22 september 2024
15:00

Referat: Bollnäs GIF FF - Fagersta Södra IK

Jojo Jemal målskytt när Södra spelade 1-1 på bortaplan mot Bollnäs . Det var två taggade lag som kom ut för match på Sävstaås IP där Södra skapade första målchansen i den 8:e minuten genom Mahdi Hosaini som drog en frispark strax utanför stolpen. Jojo har ett avslut i den 9:e minuten som mv räddar. Bollnäs har en dubbelchans i den 15:e minuten som Oscar i södramålet räddar snyggt. Aron har ett skott som räddas till hörna i den 20:e minuten. I den 25:e minuten har Serge Hermann ett skott utifrån som mv räddar. I den 34:e minuten har Serge ett fint läge men avslutet strax utanför stolpen. Bollnäs har ett fint frisparksläge i den 44:e minuten men bollen seglar strax över ribban . 0-0 i halvtid

Bollnäs börjar andra halvlek mer aggressivt och skapar ett par målchanser i inledningen utav halvleken men Oscar håller tätt . Södra tar ledningen med 1-0 i den 63:e minuten genom Jojo Jemal som skruvar in bollen i bortre krysset efter ett mycket fint förarbete utav Mahdi Hosaini. Årets mål utav Jojo .
1-1 kommer efter några minuter efter Södras mål efter ett fint spelmål i den 67:e minuten. I den 74:e minuten har Bollnäs ett skott Oscar räddar lätt.
I den 82:a minuten är matchens lirare Mahdi Hosaini helt fri och rundar målvakten som fäller/hindrar Mahdi Hosaini som inte har en chans till ett rejält avslut , där blir Södra rånade på en solklar straff där även en hemmaspelare gick ut i lokalpressen ( Ljusnan) och sa att Fagersta skulle ha en straff i slutskedet. Surt sa räven . På den efterföljande hörnan nickar Serge Hermann över ribban. Serge är helt ren med målvakten i den 85:e minuten men mv räddar läget . Sista läget har Jojo som skjuter över i den 89:r minuten. Domaren blåser av och matchen slutar oavgjort 1-1 .